Wolf Run

WOLF RUN

Wolf Run е слот игра с 5 барабана и 40 печеливши линии, разработена от IGT. В съответствие с днешните стандарти, графиките изглеждат малко остарели, но геймплеят е това, което ще ви накара да отметнете, особено след като печелившите комбинации и бонус рунда продължават да удрят редовно. Както всички страхотни слотове, Wolf Run има множество функции с уайлдове, скатери и безплатни завъртания, които лесно можете да задействате отново.

ТЕМАТИКА

Ако имате страх от вълци, време е да се изправите срещу страха си и да влезете в гора, натоварена с богатства. Тайната за отключването им е чрез намирането на вълците. За по-големи изплащания ще искате да срещнете възможно най-много от тях.

БОНУС ЗАВЪРТАНИЯ

Три бонус символа на средните барабани 2, 3 и 4 ще ви дадат 5 безплатни завъртания. Всички печалби по време на този бонус кръг идват с 2X множител. Можете също така да задействате повече безплатни завъртания, като получите още 3 бонус символа на централните барабани. Допълнителните завъртания ще бъдат автоматично добавени към останалите ви безплатни завъртания. Допълнителни безплатни завъртания също се предлагат с 2X множител. Режимът Безплатни завъртания също се предлага с подсилена функция Stacked Wilds, която може да се появи на всяка от 5-те барабана.