Рулетка

Ключът към добрата работа в рулетката е разбирането на логиката на играта и защо тя е проектирана така, както е. Въпреки че позиционирането на числата върху колелото в началото изглежда напълно случайно, то със сигурност не е така. Запалените играчи знаят, че позиционирането на числата е различно в европейската и американската рулетка – това със сигурност не е направено без някаква цел. В тази статия ще разгледаме подробно оформлението на различните колела на безплатна онлайн рулетка, както и ще разгледаме таблицата за залагания.

Правила на рулетка

rouletteСега накратко ще ви обясним различните правила на рулетка. Колело за рулетка се състои от въртящ се диск с отделения около ръба му, който се върти около основата на купа. Топка се завърта около външната страна на купата, докато в крайна сметка топката и колелото не почиват с топката в едно от отделите. Разделенията около колелото са номерирани от 1 до 36 в привидно случаен модел и се редуват червено и черно. Освен това има зелено разделение с номер 0.

Преди да търкалят топката, хората правят залози на кое число ще излезе, като залагат чипове върху постелката за залагане, като точното местоположение на чиповете показва, че залогът е направен. За всеки ход, след като всички залози са направени с помощта на цветни чипове, за да се разграничи всеки играч, крупие спира залагането, завърта колелото и търкаля топката в обратна посока. Когато топката спре в един от слотовете, крупиерът обявява резултата, събира всички загубени залози и изплаща печалбите на победителя. Има допълнителни незадължителни правила на рулетка, които някои казина спазват.

Стратегии за рулетка

Една от най-известните и широко използвани стратегии за рулетка – системата Мартингейл – е чудесен пример за прогресивна стратегия. Мартингейл предлага да удвоите залога си след всяка загуба. Този метод е популярен, тъй като е много лесен и удобен за начинаещи.

В действителност обаче това е много рискована стратегия и няма да видите опитни играчи, които да я използват. Най-ефективният начин за използване на Мартингейл е да залагате само на равномерни пари извън залози – 1-18, 19-36, Червено, Черно, Четно и Нечетно. Те имат максималните коефициенти за победа (почти 50%), но най-ниската печалба от всички – 1: 1. Това означава, че печелите същата сума пари, която залагате за въртенето. Като цяло това са най-сигурните залози, които бихте могли да поставите в игра на рулетка. Съществуват още много стратегии за рулетка, които обаче не са толкова широко използвани.

Рулетка на мобилни устройства

rouletteОнлайн казината бяха невероятна иновация, позволявайки на комарджиите да се насладят на всички свои любими игри с реални пари от удобството на собствените си домове. Но мобилната революция направи тази стъпка напред, като направи възможно да правите залози и да печелите пари в движение със смартфони и таблети.

Мобилната рулетка е само една от многото страхотни игри, които вече могат да се играят по всяко време и навсякъде, което означава, че играчите вече не са привързани към своите настолни компютри за онлайн игра. Днес почти всяко казино в интернет дава възможност за игра на рулетка на мобилни устройства. Това дава на играчите достатъчно голям избор, но също така може да затрудни комарджиите да разберат кой уебсайт е подходящият за тях.

Нашите експерти подбраха тези казина както за тяхната поддръжка за различни мобилни платформи (включително устройства с Android и iPhone), така и за историята им на реномирани операции и ангажимента им за безопасен и честен геймплей.

Често задавани въпроси & отговори

🍒 Мога ли да играя рулетка с крупие на живо безплатно?

За жалост, игрите с крупиета на живо не се предлагат безплатно. Излиза доста скъпо да се поддържат такива игри, така че рулетката с дилър на живо може да бъде играна в казината с истински пари.

🍒 Трябва ли да изтегля нещо, за да мога да играя?

Няма нужда от сваляне или инсталиране на файлове. Разгледайте нашата селекция от безплатни онлайн рулетки и играйте европейска, американска или френска рулетка за забавление в демо режим.

🍒 Как да играем безплатна рулетка онлайн?

Много е лесно играенето на безплатни онлайн игри на рулетка. Само трябва да изберете игра, която харесвате, натиснете за да я отворите и сте готови да поставите първия си залог.