Wild Wolf

WILD WOLF

Wild Wolf от IGT е слот игра с 5 барабана и 50 линии, която включва уайлдове, скатери, безплатни завъртания и множители. Както може би се досещате от името, тази игра е съсредоточена около диви вълци. Играта има широка гама от стойности на монети, от които можете да избирате, което я прави чудесна възможност за тези, които харесват слотове с висока ролка, както и играчи с нисък и среден залог.

ТЕМАТИКА

Докато навлизате в Дивия вълк, вие сте посрещнати на барабаните с един смразяващ и вълнуващ вой, напомнящ донякъде на свръхестествените същества, включени в популярни филми като Здрач. Макарите са поставени върху нещо, което изглежда е гъста гора и тук живеят дивите вълци. Ще срещнете няколко диви вълци на барабаните, включително Черният вълк, Кафявият вълк, Вълчото виене по време на Пълнолуние и обичайните ви стойности за игрални коли, които се движат от асо до 9 и 10.

БОНУСИ И ИЗПЛАЩАНИЯ

Получаването на 3 или повече бонус символа на барабани 2, 3 и 4 автоматично ви въвежда в бонус кръга за безплатни завъртания, където се случва цялата магия. Ще бъдете наградени с първоначалните 5 безплатни завъртания, които можете да рестартирате, като получите 3 или повече бонус символа на централните барабани. Победите за безплатни завъртания идват с 2X награда с общ залог.