Winbet спорт залагане

Спортните залози са една от най-любимите начини за залози онлайн. Winbet е водещия оператор за спортни залози на българския пазар. В платформата на Winbet можете да залагате на над 30 вида спорт, като единственото, което ви е необходимо за участие в спортни залози Winbet е да се регистрирате и да депозирате вашите средства. На платформата Winbet можете да правите вашите спортни залози, като имате възможност за затваряне на залози на вашите мачове, както и да правите комбинирани залози за един мач. Winbet дава възможност на спортните фенове да правят своите залози на богата гама типове спортни залози.

Всеки нов клиент ще има възможност за получаване на Спортен Уинбет бонуси. Той е валиден само за спортни залагания на платформата на Winbet. Имайте предвид че минималния коефициент на спортните мачове, на които се правят спортни залози е 1.30 и в никакъв случай по-нисък. Само спортни залози в Winbet с коефициент 1.30 или повече ще се квалифицират за участие в офертата, която Winbet предлага.

? Winbet online – типове спортни залози

Winbet спорт залагане,  Залози на живо уинбет, Winbet Esports

Winbet дава възможност на своите потребители да правят залози на спортни събития на над 25 вида дисциплини, като възможностите стават все по-многобройни с всяка изминала година. Освен най-известните спортове като футбол, баскетбол и тенис и можете да използвате платформата на Wnbet за залози и на най-различни, не толкова популярни дисциплини, които се поддържат в Winbet като Волейбол, Колоездене, Снукър, Ам. футбол, Тенис на маса, Мото спортове, Билярд, Хандбал, а и други.

С всяка изминала година многобройните електронни спортове набират все по голяма популярност. В Winbet ще получите възможността да правите залози в платформата иа на най-различни електронни спортове. Освен тях секция спорт ще ви разкрие и голям брой специални залози – залози на шоу програми, политика , музика , спортни награди и други. Ако искате да прегледате всички налични видове залози за спортни събития в Winbet.bg и да получите повече информация за тях трябва да посетите секция Спорт на платформата и да потърсите подраздела електронни спортове.

В секция Спорт на платформата WInbet ще откриете голямо многообразие от настоящите съревнования, а също така и трябва да знаете, че за някои от събитията, които се провеждат на живо, има опция за залози в реално време, която се предлага от Winbet платформата. За някои турнири в платформата Winbet предлага стрийминг на живо, като по този начин лесно можете да следите развитието на играта и да поставяте своите спортни залози в реално време. Страницата на WInbet също така и ще ви разкрие и най-вълнуващите предстоящи събития, които са събрани от цял свят, като лесно и удобно можете да поставите своите спортни залози, също и в Efbet mobile app.

Без никакво колебание спокойно може да кажем, че в секцията за спортни залози в Winbet най-голяма активност се наблюдава при най-търсените от аудиторията залагания на спорт, а именно – залог на футболни срещи. Тъй като броят на последователите на футбола в България е особено голям, за да удовлетвори своите потребители Winbet дава възможността за залог на някои от най-търсените футболни първенства като Английска Висша Лига, Ла Лига, Бундеслига, Серия А и Българската Първа Лига

Winbet предоставя огромен брой пазари за абсолютно всеки футболен мач, обикновено между 400 и 450 различни опции на мач. Пазарите за останалите спортове като баскетбол, волейбол и други са също толкова добре представени. Всяка среща разполага с опции за залог на краен победител и брой точки. В платформата на Winbet ще ви се разкрият и специални пазари комбинации. По-големия брой от тях разполага с хендикап, както и азиатски хендикап.

Едни от най-любопитните залози, които предлага Winbet са залозите за шампион или голмайстор за някои първенства. Ако си имате свой любимец, на когото можете да гласувате пълното си доверие имате възможността да го направите.

⭐Видове залози в Winbet

В сайта Winbet може да се избира между няколко вида основни типове залози. Те ще ви бъдат предложени в електронния фиш, който може да откриете в дясната част на екрана.

? Сингъл залози

В сайта на WInbet сингъл залозите са единични залози, където можете да заложите на една селекция. С други думи избирате да залагате на един футболен мач единствено. От вас се изисква да определите сумата на залога в полето на фиша, което е предвидено за това. Трябва да знаете, че за да е активиран залога трябва да го потвърдите при запитване. Потвърждаването всъщност означава, че сте съгласни с дадения коефициент на залога в сайта и част от вашите средства ще ви се прехвърлят за залагане на дадения фиш и прогнозата, която сте направили.

? Множествени залози

Множествените залози са още познати като залагания в “права колонка” и се характеризират с това, че можете да правите избраните предсказания на три или повече спортни мача едновременно в един фиш. За залози на права колонка няма нищо по-различно от останалите залози. Просто е нужно да добавите повече от един мач във вашия фиш, след което да въведете количеството на залога. За да получите крайния коефициент на вашия фиш не се изисква нищо от вас. След като въведете количеството на залога системата автоматично ще преизчисли стойността на коефициента и общия краен коефициент ще бъде изписан на вашия фиш. Важно е да уточним, че за да бъде печеливш фишът, е нужно да направите вярна прогноза и за трите мача от него. За да разберете каква сума ще получите при успешни прогнози, също не е необходимо да следите коефициенти и да ги изчислявате, защото платформата може да изчисли вместо вас.

? Залози в комбинации

При комбинациите потребителите могат да съчетават два различни пазара, като за тази цел се предлага и съответния коефициент. Обикновено от най-търсените залагания в комбинации са футболните залози Winbet, защотото така коефициентите са по-високи, отколкото при обикновените залози. Winbet предлага няколко различни системи на залог, включително двойни, тройни залози, четворни, комбо и много други. Важно е да уточним, че този тип залози са подхоящи за тази част на потребителите, която е по-информирана в спорта и знае какво точно прави.

? Популярни залози

Winbet наскоро публикува списък на най-популярните залози към този момент. Класацията на Winbet е базирана на активността на играчите, които правят залог в България на спортните събития, и техните най-чести селекции на фишове. Добавени за общо 5 опции за залог заедно с техните текущи коефициенти. Можете да направите своя избор дали да залагате на една или повече от тях като ги изберете . След което трябва да се насочите към бутона “Добави към фиша” и по този начин избраните опции ще попаднат във вашия електронен фиш.

? Залози на живо уинбет

Ако не сте съвсем сигурни в своите предсказания за спорта, или имате леки съмнения за това как ще протече срещата не е нужно да бързате със залога, а може да посетите секция На живо и да се възползвате от залог на живо Winbet.

В раздела “Live залози” WInbet са публикувани безброй събития абсолютно всеки ден след като срещата вече е започнала. Може да се следи в реално време развитието на мачовете на живо, като едновременно и се информирате адекватно за промяната на коефициентите.

Списъкът от спортове и събития, които предлагат залог на живо е доста голям и могат да се правят залагания на футбол, баскетбол, тенис, американски футбол, eSports и много други. За да залагате на живо е просто необходимо да посетите секция На живо от главното меню на сайта. Пазарите са почти еднакви с тези за пре-мач залагания.

Имате възможност да следите няколко срещи едноременно. За да го направите е необходимо да добавите желаните срещи в “Любими”. След като веднъж го направите любимите ви срещи лесно могат да бъдат следени само с едно щракване на мишката. Така ще можете да получите още повече информация за срещите и ще можете да взимате бързи решения за това дали да оставите залозите или да използвате функцията кеш аут.

Най-общо казано един от големите плюсове за залози на живо е , че са достъпни по всяко време и почти никога не е късно да направите залог, дори и мачът вече да е започнал. От Winbet предоставят възможността за опция затваряне на залог в секцията На живо. Нужно е да знаете, че опцията кеш аут не е активна по всяко време, така че трябва добре да прецените кога точно да прекратите залога.

Специални пазари също са активни и за секция На живо и може да играете своите залагания за хендикап, победител за полувреме, тотален брой голове и точен резултат.

✨ Спортен джакпот

Може да участвате за спечелването на Спортен джакпот в Winbet и единственото, което ви е небходимо е да имате регистрация в сайта. Е, разбира се, трябва да имате и необходимите познания за футбола. Спортния джакпот е седмичен джакпот и ви дава възможност да спечелите сумата от 50 000лв. Целта на играта е да се предвидят резултатите на редица мачове, предложени от Winbet, и финалният победител. Ако успеете да предвидите правилно изхода на всички мачове печелите голямата награда. Имайте предвид, че ако позналите са повече от един от потребителите, участвали за джакпота голямата награда ще се подели между тях. А също и ако не успеете да направите добра прогноза на някои от мачоветр, не се отчайвайте, защото Winbet е предвидил и утешителни награди.

✨ Създай залог

Създаването на спортни залози в сайта на Winbet е лесно почти колкото детска игра. Единственото, което е нужно да направите е да имате регистрация в сайта на Winbet, да влезете в сайта и да потърсите функцията “Създай залог”. Фиша, който се създава автоматично ще бъде комбиниран залог за един мач. След като сте добавили един мач ако искате можете да изберете още един или няколко от залозите, които се предлагат. Най-хубавото е, че само с един клик може да преобразувате избраните позиции в отделни залози. Възможните залози за футболни мачове, които можете да направите в сайта Winbet са на финален резултат, двоен шанс, брой голове, сбор голове, първо полувреме и други.

? Winbet виртуални спортове

Winbet online, Множествени залози, Winbet.bg

Ако искате да залагате на спорт в Уинбет, но не откривате подходящи спортни събития може да се насочите към секцията виртуални спортове Winbet. Ирите на виртуални спортове подсигуряват доста голяма динамика, поради бързите и чести тегления, както и многото възожности за печалба през кратко време. Както и в секциq спорт, така и тук залозите могат да се направят само с реални средства. Виртуалните спортове са създадени по абсолютна аналогия на реалните такива. Малката разлика е в това, че срещите протичат доста по-бързо от реалните. В сайта уинбет се предлагат голям брой видове виртуални спортове като футбол, кучешки гонки, състезания с коне, баскетбол и други, на които моkжете да залагате. Изхода на събитията за всички се генерира чрез компютър.

В секцията Виртуални спортове може да правите своите залагания на футболни симулации от Европа. Освен на единични мачове и състезания можете да залагате и на опцията “Виртуална Лига”, която съвсем успешно ще ви пренесе духа на футболните шампионати.

Освен стандартните кучешки надбягвания и футбол може да правите залози на виртуални спортове като тенис на маса, рали състезания и бадминтон. Текущите пазари както и коефициенти се прилгат за всички от тях.

? Winbet Esports

Тъй като eSports стават все п-популярни и в България, Winbet ни дава възможността да поставим залозите си и на тях, като са добавили специална секция за електронни спортове, където са включени най-интересните съревнования в света на електронните спортове.

Електронните спортове в секцията Winbet са сортирани по турнири и категории и бързо може да изберете игрите, на които да залагете, тъй като всички могат да бъдат лесно открити от всеки играч и любител на онлайн електронните игри.

Winbet ви дава възможността да се насладите на най-популярните турнири за геймъри с огромни награди, като може да се следят на живо чрез лайвстрийминг. Жанровете на онлайн електронни игри в тази секция са разделени на екшън, стратегия, спорт, аркадни и много други. В Уинбет може да проследите геймърите, изправени на международни битки в игри от сорта на СтарКрафт, Лигата на легендите, Кънтър Страйк, Дота и Дота 2 и т.н. и да поставите своя залог в сайта, докато следите движението на игрита на живо. А ако случайно хода на играта не е по план, можете да се възползвате от функцията кеш аут.

? Често задавани въпроси и отговори: