Solar Disc

SOLAR DISC

Това издание идва от International Game Technology (IGT) и ви дава шест барабана зашеметяващи символи, които ще попаднат в 26 печеливши линии, за да ви присъдят значителни печалби. Можете да играете с истински пари в онлайн и мобилни казина, които включват игри от IGT, където можете да поискате до 25 000 пъти линейния си залог, когато ценен див символ запълни екрана на слот играта Solar Disc.

ВЪРТЕТЕ ШЕСТ БАРАБАНА С БОГАТИ СИМВОЛИ

В стандартните игри тези печалби са ваши, които можете да съберете, когато три или повече символа попаднат в някоя от 26-те печеливши линии от лявата страна. Ще видите, че това е слот машина с шест барабана, за разлика от по-често срещаните игри с три или пет барабана.

Монети, ключове и бокали в ацтекски стил връщат печалбите с по-ниска стойност, докато най-добрите награди идват от кацането на умело изтеглени слънчеви мечки и ягуари през барабаните. Печелите 250 монети, когато някой от тези същества спре точно през печелившата линия. 

Това е див символ, който си заслужава най-голямото изплащане от всички. Имате шанс да спечелите джакпот от 25 000 монети, ако запълни всички места на барабаните на слот играта Solar Disc. Въпреки това не си струва никакви директни награди в друга комбинация.