Smash the Pig

SMASH THE PIG

Smash the Pig е чисто нов слот, който носи ново усещане и завъртане в жанра на казино слотовете. Тази слот игра от Spielo не е базирана на блясък, блясък и оживен живот, което изглежда е общата тенденция на момента. Вместо това това е игра, която има селскостопански корени, тъй като се основава на живота в стопанския двор.

ИНТЕРФЕЙС НА ИГРАТА

Smash the Pig може да бъде описано с две думи; възхитително съвършенство. Когато играта започне (което прави доста бързо, трябва да добавим) очите ви ще бъдат обработени с ярки цветове по целия екран. Потребителският интерфейс, намерен в Smash the Pig, е един от най-добрите потребителски интерфейси наоколо, в това няма съмнение. Той съвпада добре с темата на играта и осигурява отчетлив контраст на яркия фон.

ЛИНИИ И ПЕЧАЛБИ

Говорейки за печеливши линии, това е слот с 5 барабана с 20 печеливши линии. Има разпръснат символ (The Piggy Bank), който активира бонус функция, ако приземите три или повече от тях. По време на тази бонус функция, всички прасета ще бъдат подредени на средния ред. След това ще разбиете касичка, която ще даде награда с различна сума. В Smash the Pig има бонус символ, който работи, за да запълни вашия „Pick Gauge“. Когато спечелите този бонус, Pick Gauge ще ви позволи да разбиете до определен брой прасета, за да спечелите незабавна награда.