Siberian Storm

SIBERIAN STORM

Siberian Storm не е игра за хора със слаби сърца, това е сигурно! Ако обичате слотовете, които са много нестабилни и могат да изплатят огромни печалби с едно завъртане, тогава Siberian Storm може да е играта за вас. Не се страхувайте от могъщия рев на тези тигри – това е просто техният начин да ви поздравят с този вълнуващ онлайн слот, който включва 720 начина да спечелите, както и залагането на MultiWay XtraTM. С витрина на най-страховитите животни в природата, онлайн слотът Siberian Storm ще има играчи, фиксирани към шестоъгълния интерфейс с 5 барабана.

ФУНКЦИЯ MULTYWAY XTRA ™

С функцията MultiWay Xtra ™ имате 720 начина да спечелите награди MultiWay Xtra ™ при всяко завъртане. Наградите плащат за съвпадащи символи във всяка позиция в три или повече съседни колони, започвайки от най-лявата колона или най-дясната колона. Повече от един съвпадащ символ в същата колона умножава наградата. Символът Wild замества всички символи с изключение на Scatter и Bonus символите. За завъртане се плаща само най-високо платената награда MultiWay Xtra ™ за всеки символ.

БОНУС ЗА БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ

Можете да задействате бонуса за безплатни завъртания, като получите бонус символ във всяка позиция на пет последователни барабана. Всяка печеливша комбинация от пет бонус символа плаща награда и награждава 8 безплатни завъртания. Тъй като има подредени бонус символи, е възможно първоначално да спечелите до 96 безплатни завъртания.