Reel Attraction

REEL ATTRACTION

Веднага след като отворите безплатен слот Reel Attraction, ще забележите, че той се основава на научна тема. Механиката на играта и графиката на заглавието са доста забележителни. Що се отнася до визуалните ефекти, той е добре проектиран и перфектно предава научната тема.

БОНУС ФУНКЦИИ

Когато кацнете Wild на барабан 1, заедно с Horseshoe Wild на 2, 3, 4 или 5, професора Wild ще покрие цялата макара 1 и ще се движи заедно с Horseshoe Wild, увеличавайки шансовете ви за кацане на печеливши комбинации. Ако успеете да кацнете Scatter на колело 3, 4 или 5, функцията за безплатни игри ще бъде активирана и ще получите 20 безплатни завъртания. По време на тази функция, когато професор Wild се разширява, тя ще остане разширена до края на рунда. Функцията за безплатни игри обаче може да бъде задействана само веднъж.

ЧЕРНА ИЛИ ЧЕРВЕНА КАРТА

Това ще ви позволи да удвоите печалбата си. Когато съберете печалба, кликнете върху Събиране, за да я активирате. След това ще трябва да избирате между Червено и Черно, познавайки каква боя ще бъде показан в картата. Ако спечелите, вашата печалба ще бъде удвоена. Можете да продължите да залагате, докато не направите грешен избор. Ако обаче загубите, ще загубите всичките си печалби. Ако не искате да рискувате, можете да напуснете играта и да кликнете върху Събиране, за да съберете печалбата си по всяко време.