Pixies of the Forest

PIXIE OF THE FOREST

Pixies of the Forest е 5-барабанен, 99-фиксиран слот от IGT. Този слот е предназначен за популярност и е онлайн аналог на наземния си колега Secrets of the Forest, една от най-харесваните слот игри в казината във Вегас. Визуалното и аудио изживяване е най-малкото вълшебно. Този онлайн видео слот е чудесен за играчи с ниски залози, защото можете да играете всички 99 линии само с 33 монети. Играта е пълна и с уайлд, бонус символ и безплатни завъртания.

БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ

Съчетаването на поне 3 от бонус символите по активна линия за печалба ви позволява да задействате безплатните завъртания на слота Pixies of the Forest. Броят на безплатните завъртания не е зададен в началото, вие трябва да изберете един от бонус символите, задействали безплатните завъртания, за да откриете сами колко от тези бонус рунда сте спечелили! В края на бонус механиката, подобно на други онлайн слотове, всичките ви печалби ще бъдат събрани и спретнато депозирани във вашата сметка.

TUMBLING REELS ФУНКЦИЯ

Pixies of the Forest предлага популярната функция Tumbling Reels. Тази функция е активна както по време на стандартната, така и при бонус играта. Ето как работи: когато се постигне печеливша комбинация, символите от комбинацията изчезват и се заменят с нови символи, които падат отгоре. Всички нови комбинации, реализирани от този процес, се изчисляват и плащат, преди процесът да се повтори. Tumbling Reels продължават, докато не се постигнат допълнителни печеливши комбинации.