Ocean Magic

OCEAN MAGIC

Ocean magic пази много тайни в дълбочината си. И можете да станете изследовател на океана, играейки чисто новия безплатен слот машина Ocean Magic онлайн, издаден от IGT. Слотът Ocean Magic ще ви помогне да достигнете дъното на океана, да наблюдавате живота на обитателите му и да намерите изгубените съкровища! Пътуването до дълбочината на океана се предлага от октомври 2017 г. Тази прекрасна видео игра със слотове има 5 барабана, 50 печеливши линии и 4 реда. Играйте слот Ocean Magic, за да гледате подводните чудеса и да намерите потъналото богатство!

ИКОНА БАЛОНЧЕ

Tази икона се появява в долната част на игралната зона и се движи с една позиция нагоре на всяко завъртане. Когато барабаните спрат, Bubble се трансформира в иконата Wild и завършва всяка възможна комбинация, съответстваща на която и да е друга икона. Иконата на сандъка не може да бъде заменена от Wild. Ако Bubble кацне върху иконата Ocean Magic, Bubble превръща тази икона и всяка съседна икона около нея в Wilds.

ИКОНАТА САНДЪК

Pотъналият сандък със съкровищата е вашият ключ към бонусната функция, прикрепена към безплатния казино слот Ocean Magic. Необходими са ви 3 или повече сандъка, които се показват във всякакъв ред, за да активирате функциите за избор. 3, 4 или 5 Награди за ракла съответно 5, 10 или 20 избора.