Kitty Glitter

KITTY GLITTER

Kitty Glitter е слот игра с 5 барабана и 30 печеливши линии, предоставена ви от IGT, известен разработчик на онлайн слотове. Както подсказва името, това е приятелски настроена слот игра, която включва всякакви страхотни котки. Слотът също е пълен с уайлдове, скатери и безплатни завъртания.

ТЕМИ НА СЛАДКИ КОТКИ

Не е нужно да ви казват, че този слот е базиран на красиво изглеждащите котки. На барабаните ще срещнете няколко символа, които остават верни на темата и включват персийци, сиамци, табита и каликоски котки. Други символи, които сега са често срещани при много онлайн слот игри, както и при всички видео покер игри, са символите на покер картите, които се движат от Ace до 10.

ПЕЧАЛБИ

Това е най-гъвкавата слот игра, която някога ще играете, тъй като разполага с регулируеми 30 линии. Действията се извършват в традиционните 5 барабана и вие също така ще можете да променяте стойностите на вашите монети, които варират от 1 до 100.

Ще можете да играете до 3000 монети на завъртане, когато играете всички линии с максимален залог на линия. Бялата персийска котка е най-високоплащащият символ в играта като 5 в линията за изплащане 1000 монети. Най-ниско платените символи са обичайните заподозрени: K, J, Q и 10, плащащи 100 монети за 5 вида в ред.