Gypsy Moon

GYPSY MOON

Gypsy Moon е слот машина с мистериозна тематика, разработена от IGT, с 5 барабана и 3 реда. Играта предлага диапазон от 30 и 243 линии за игра, които играчите могат да изберат с помощта на специален бутон, наречен Superplay. Тази зашеметяваща 3D игра е настроена срещу призрачно красива звездна нощ със синя аура, разпространяваща се на екрана. Слот машината Gypsy Moon черпи своя символ от богатата култура на циганите и тяхната вяра във висша сила, както и способността им да предсказват бъдещето.

ИНТЕРФЕЙС

Когато играта започне, играчите се срещат с красивата кралица, която отвежда играчите на главния екран, преди да се изгубят в очите й. Първата задача в Gypsy Moon е да зададете залози. С блестяща зелена стрелка играчите имат достъп до менюто за залагане. Тук играчите имат свободата да избират своите стойности на монети, които могат да бъдат минимум 1 и максимум 100.

ЗАЛОЗИ

Играчите могат да направят максимален залог от 5000 в режим Superplay, докато залогът от 3000 е разрешен в нормалния режим на слот машината. IGT се отклони малко от оригиналния си дизайн и не предлага механизъм за автоматично пускане тук. След като приключат с линиите за игра и размера на залога, играчите натискат кръговия бутон за завъртане, за да играят слот игра Gypsy Moon.