Golden Goddess

GOLDEN GODDESS

Прекрасният слот Golden Goddess от IGT е визуално очарователен и една от любимите ни онлайн игри, тъй като се отличава с доста привлекателни графики и древногръцка тема, и няколко скрити изненади, както и не на последно място безплатните завъртания. С Golden Goddess ви очакват невероятни емоции и печалби, от които ще останете много доволни. 

ХАРАКТЕРИСТИКА

Екранът разполага с 5 барабана и 40 печеливши линии и диапазон на залагане от 1,00 монети на ред до максимум 100,00 – което прави възможно най-високата залагане от 4 000,00 монети – толкова перфектна за хай ролерите сред вас. Символите представят самата хубава богиня, както и също толкова привлекателен мъж, кон и гълъб. В играта няма истински разказ, но дизайнът дава намек за романтика между Златната богиня и мъжкия характер на играта.

БОНУС ОПЦИИ

Въпреки че няма прогресивен джакпот, онлайн слотът Golden Goddess предлага и други забавни функции, една от които е Super Stacks. Всяка макара има един и същ символ и можете да добавите нов символ, който да запълва купчините макари с всяко ново завъртане. Това може да ви донесе много големи печалби!

Друга характеристика, която харесва на играчите, е тази с безплатни завъртания. Когато имате 9 символа Rose общо в барабани 2 до 4, получавате допълнителни 7 завъртания, които могат да добавят към печалбите ви. Трябва да изберете роза и да видите кой символ ще бъде подреден на барабаните, докато безплатните завъртания се търкалят.