Golden Farm

Golden FarmПотопете се в невероятната игра Golden Farm, пасторална и изобилна селска ферма с буйни продукти и сърдечни животни. Преследвайте подредените символи и функцията за репликиране на макари, и можете да получите повече награди от колкото може да си представите в най-интерестната игра Golden Farm!

Golden Farm е онлайн слот машина, към която има 5 барабана, 25 печеливши линии, тематична ферма с животни и опция за безплатна игра, за да я пробвате и получите визуална информация, преди да направите истинския ви залог.

Той използва 11 тематични символа, включително селскостопански животни и работници, както и плодове или зеленчуци. Възползвайки се от отличните визуални изображения или завладяващия саундтрак на Golden Farm, има толкова много, на което да се насладите на това селско преживяване!

Как се играе golden farm

Golden FarmGolden Farm има прекрасен и причудлив 3D дизайн, който използва меки и нежни цветови тонове. Тези, които търсят най-добрите онлайн слотове, ще намерят ферма, в комплект с вятърна мелница, подвижни хълмове, дървета и селска къща, украсяваща фона.

Играта е достъпна на всички известни устройства като десктоп, таблет и мобилни устройства като Android и iOS. Сега накратко ще си обясним как се играе, ще намерите менюто в долния ляв ъгъл на екрана. Можете да използвате менюто за достъп до платежната таблица, контрола на силата на звука и други настройки. Просто коригирайте контрола “Заложете”, за да започнете играта си.

Golden Farm дава възможност за залози, които варират от 0,25 монети до максимум залог от 100 монети на въртене. Това позволява на по-широка група играчи да изберат удобен размер на залог. Потенциалът за печалба може да достигне до 80 000 монети. Когато сте готови, отворете контролите „Игра“ вдясно.