Double Diamond

Double Diamond е класическа слот машина с три барабана с ясен геймплей. Има само една печеливша линия, така че всичко, което играчите трябва да направят, е да определят цената на своя залог, преди да завъртят барабаните – това е толкова лесно.

ТЕМАТИКА

Слот машината Double Diamond е претъпкана с носталгия. Самите барабани са украсени с LED светлини, а символите съдържат всички класики като череши, щастливото число 7, диаманти и разнообразни цветни символи „BAR“. Играта на слот първоначално е разработена за наземни казина, така че не е изненадващо, че Double Diamond има толкова автентично усещане за Лас Вегас. Простотата на играта ще се хареса на всеки, който търси взрив от миналото, или който може да е играл Double Diamond в реалния живот.

ХАРАКТЕРИСТИКА

Поради класическия формат с три барабана на Double Diamond, този слот машина не предлага джакпот, безплатни завъртания или бонус рунд. За най-голямо изплащане, играчите ще трябва да внимават за дивата природа на играта – символът Double Diamond. Ето как работи:

  • Победа с един символ на Double Diamond: множител x2
  • Победа с два символа Double Diamond: x4 множител
  • Победа с три символа Double Diamond: множител 1000x

Множителят от 1000 пъти е изключително ценен и компенсира слота, без да има специален джакпот. Няма сигурен начин да отговорите как да спечелите Double Diamond, но дивата игра със сигурност може да доведе до ценна печалба.