Dolphin’s Pearl

DOLPHIN’S PEARL

Що се отнася до слотовете Gaminator (направени от Novomatic), играта Dolphin’s Pearl демонстрира всичко, което е добро. Сладка графика, приятна игра и 15 безплатни завъртания бонус с 3X множители и повторни задействания. Печалбите в тази игра определено не разочароват. 

ТЕМАТИКА

Известен с класическия си подход и стила на проектиране, който е склонен към по-традиционната естетика, Novomatic разработи темата по неочакван начин, поставяйки барабаните срещу синята повърхност и представяйки представители на морския живот като основни символи. Както се очакваше, Делфинът е иконата с най-висок потенциал за изплащане, следван от Перлен разпръсквач, Раци, Скат, Риба и Морски кон. Символите с по-ниска стойност са A, K, Q, J, 10 и 9.

ГЕЙМПЛЕЙ

Dolphin’s Pearl има 5 барабана, 3 реда и 9 ръчно регулируеми печеливши линии. Играчът може ръчно да избере броя на редовете преди всяко завъртане или да активира режима на автоматично завъртане, който ще стартира автоматичното пускане на същия брой завъртания и със същата сума на залога, докато режимът приключи.

Максималният залог на един ред е 500 монети, което прави ограничението на залагането 4500 монети на завъртане. Тези, които биха искали да започнат бавно, поне докато усетят пулса на слота, могат да намалят броя на залозите до 1 монета. Всеки път, когато успеете да сформирате печеливша комбинация, ще се активира незадължителната функция Gamble (същата опция не е налична в автоматичен режим), предлагаща шанс да удвоите печелившата сума, ако познаете цвета на картата с лице надолу.