Da Vinci Diamonds

DA VINCI DIAMONDS

Проектът Da Vinci Diamonds Slots е един от най-продуктивните от IGT слотовете. Игралните автомати Da Vinci Diamonds представят шедьоврите на гения от епохата на Ренесанса – невероятния Леонардо. Разнообразие от произведения на Да Винчи, съчетани със страхотни звукови ефекти и графика, ви позволяват да се насладите на играта в пълна степен. Слотът DaVinci има 5 барабана с 20 активни линии, функция Tumbling Reels, специални символи, безплатни завъртания и др.

СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ

Бонус кръгът в Da Vinci Diamonds предлага на играчите шанс да спечелят безплатни завъртания. Играта може да се активира, когато натиснете четири или повече икони на Pink Bonus. Ще получите шест безплатни завъртания, за да започнете рунда. Бонус играта може да бъде задействана отново, когато играете безплатните завъртания. В този рунд се предлагат триста безплатни завъртания, но дивата икона не може да бъде заменена с икона на бонус, за да получите печеливша комбинация.

TUMBLING REELS

Ако получите печеливша комбинация, всички икони на тази конкретна макара се изчистват, така че иконите над нея да се спускат и да заемат позицията си, като по този начин се присъждат изплащания в съответствие с таблицата за изплащане. Хората, които се интересуват от средновековното изкуство и произведенията на Леонардо Да Винчи, или дори тези с добър вкус към завладяваща слот игра със сигурност ще се насладят на изживяването, предлагано от Da Vinci Diamonds.