Cleopatra

CleopatraВлезте в света на един от най-пленителните и мистериозни владетели в историята с играта Cleopatra. С красиви произведения на изкуството, които се връщат назад към едно отдавна отминало време, Cleopatra кани играчите да се потопят в образите на Древен Египет с 20 линии забавление и вълнение.

Сега ще ви обясним как се играе Cleopatra – Играчите ще трябва да вмъкнат монети в играта, за да активират линията за заплащане. След това играчът трябва да заложи на всяка линия на заплащане за определена сума и играта ще изплати въз основа на съчетаните комбинации.

Cleopatra има различни други функции, които спомагат за увеличаване на печалбите на играчите, като символа за диви и разпръснати

Бонус функции на Cleopatra

CleopatraВ Cleopatra има много бонус функции се задейства, когато поне три от петте барабана имат уайлд символи сфинкс. Има и първоначално изплащане, което зависи от това колко от символите на сфинкс са се появили на въртенето, печалбата може да ситгне до 100x вашия залог, ако петте барабана показват сфинкс.

Бонусната игра на Cleopatra започва с 15 безплатни завъртания; всяко завъртане получава 3x умножител. Възможно е играчът да продължи да печели повече безплатни завъртания по време на бонус играта, като зареди три или повече символи на сфинкс на въртене.