Cats

CATS

Cats е слот игра с 5 барабана и 30 линии, предоставена ви от IGT. Тази висококачествена слот игра ви въвежда в свят, изпълнен с диви котки. Това обаче не са вашите нормални котки, тъй като те имат способността да удвоят наградите ви. Както всяка друга страхотна онлайн слот игра, Cats разполага с примамливи екстри като уайлд, скатер, разделени символи и безплатен завъртащ бонус кръг.

ТЕМАТИКА

Както подсказва името, тази игра е свързана с диви котки. Изглежда, че играта е заснета някъде в Африка – в равнината на савана. Трябва да знаете, че повечето диви котки, ако не и всички, обичат да стоят в горещи и по-малко вегетативни райони, където могат да забележат плячка на километри. Но в играта, плячката ще бъде за вас и тя е се изразява в много добри печалби. 

БОНУСИ И БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ

Ще можете да активирате безплатните завъртания на котките, като получите 5 или повече отпечатъка на лапи на барабани 2, 3 и 4. Подобно на котките, отпечатъците на лапите се предлагат на единично или двойно. Четири отпечатъка с лапи на барабани 2, 3 и 4 ще ви спечелят 2 пъти общия залог. 

Five Paw Prints на барабани 2, 3 и 4 ще активират режима Безплатни завъртания, награждавайки щастливите играчи с 5 безплатни завъртания; 6 отпечатъка с лапи на барабани 2, 3 и 4 ще ви осигурят 10 безплатни завъртания. Всички печеливши линии и залози, изиграни в този бонус кръг, са същите като тези, които задействат функцията.