Book of Dead

BOOK OF DEAD

Book of Dead е видео слот с 5 барабана и 10 печеливши линии, който има различни символи на слота като 9, 10, Jack, кралица, крал, асо, египетски саркофаг, кучешки бог, ястреби, свитъци от папирус и др. Тези от вас, запознати с феноменално успешния слот машина на Novomatic Book of Ra, веднага ще разпознаят, че това е горе-долу клонинг на тази игра.

ТЕМАТИКА

Музиката в древен египетски стил изпълва въздуха в момента, в който влезете в тази игра и влезете на фона на храма, на които се показват барабаните, класически стълбове оформят екрана и 5×3 барабаните са разделени от повече исторически колони в традиционни цветове.

ХАРАКТЕРИСТИКА

Основното теглене на играта е много бонус играта, завъртяна от комбинацията символ wild / scatter, представена от книгата на мъртвите. 3 на екрана инициират бонус играта и още 3 по всяко време по време на завъртанията ще повторят повторението на рунда. Съвпадение 5 от най-богатите диви символи по време на бонус завъртанията за максимална печалба от 5000 пъти вашия залог! Това прави нестабилността в играта доста висока, но играчите, преследващи джакпота, ще разгледат това като положителен аспект на играта.