Black Widow

BLACK WIDOW

Онлайн видео слот игра Black Widow, разработена от IGT, е слот машина с 5 барабана с фиксирани 40 линии. Тази игра е забавна и предлага много уникални функции, които не се срещат в много други игри, включително функцията за уеб улавяне и функцията за супер стекове. Играта слот Black Widow е удобна за мобилни устройства и е достъпна в мобилното приложение IGT за телефони.

ФУНКЦИИ

Високо платена функция в Black Widow е функцията за уеб улавяне. Когато играч „улови“ женския символ на барабан 3 в средата, тогава заплатата се присъжда на стойността на 3-те метра за това завъртане. Освен това може да се увеличи изплащането до 13 увеличения на метър за бонус. Има 3 мъжки символа, които могат да бъдат „уловени“ също и в средната макара. Той също така плаща стойността на този метър и може да се увеличи до 13 пъти на метър на бонус. Стойностите на този метър могат да бъдат от 2 до 1000 пъти общата сума на залагащия залог.

БОНУС ЗАВЪРТАНИЯ

Бонус символът ще се появи само на барабани 2, 3 и 4. За да задействате бонус кръга с безплатни завъртания, бонус символът трябва да присъства на трите централни барабана. Когато се задейства, играчът получава 7 безплатни завъртания. Безплатните завъртания могат да бъдат повторени в режим на безплатни завъртания, като са разрешени до 98 безплатни завъртания.