Bananas Go Bahamas

BANANAS GO BAHAMAS

Ако искате да си вземете малко плодова почивка, защо да не отскочите до една от най-популярните туристически дестинации на Карибите, за да прекарате известно време с “Bananas Go Bahamas”. Слота Novomatic, разположен на тропическите Бахами. Вече можете да спечелите награди за намирането на всички, включително Мерв Пъпешът, Сали Ягода, Пиер Ананас и Черил Кокос.

ТЕМАТИКА

Играта е с много забавен дизайн. Само си представете плодове и плодове на почивката им на Бахамите. Фонът прилича на океански плаж, където лудите и забавни бананови приключения заемат мястото си. Символите на играта са забавно нарисувани и също забавни анимирани, когато ги съчетаете. Звуковите ефекти и музиката напомнят за истински игрални автомати и създават атмосферата на истинско казино.

ФУНКЦИИ

Символът с банана е див и ако се появи на барабаните, замества всеки символ на играта, с изключение на разпръснатия символ. Два или повече Wild символа в печелившата комбинация удвояват вашата награда! За да задействате безплатни завъртания, трябва да съответствате на 3 или повече скатер символа. Тогава ще получите 45 безплатни завъртания. По време на тази функция ще получите допълнителни безплатни завъртания, ако на барабаните отново се появят разпръснати символи. Ако сте рискови, можете да опитате друга бонус функция на тази игра. Умножете печалбите си, като отгатнете карта от разбъркващия дек. Но внимавайте – ако направите грешен избор, всичките ви печалби за рунда ще бъдат елиминирани.