Balloonies

BALLOONIES

Balloonies е 5-барабанен видео слот с 20 линии, идващ от творческата кухня на IGT. Той е поставен в небето с цветни балони в различни форми, населяващи прозрачните барабани. Една от най-интересните игри, които IGT ще пусне наскоро, Balloonies е подобна на карикатура игра с 3D усещане и балоните се издигат нагоре и запълват позициите, вместо да се въртят или пускат надолу. Това работи добре за темата на играта, която може да изглежда малко детска, но всъщност може да отпусне някои големи изплащания.

БОНУС ФУНКЦИИ

Играта е снабдена с общо 3 бонус символа, започвайки с Wild, представен от оранжевия балон с формата на таралеж. Появява се само на три централни барабана, за да завършите печелившите си комбинации, като замените всички обикновени символи. Друг специален символ е звездата, която се появява само на барабаните 1, 2 и 3. Всеки символ на звездата, който удари барабаните, ще ви спечели 2x вашият залог, но също така може да умножи изплащанията ви до 5 пъти.

Червеният балон с етикета Bonus върху него означава Scatter, който също се показва на барабаните 1, 2 и 3. Приземяването на 3 скатера върху барабаните едновременно задейства функцията за безплатни завъртания. За да разкриете редица безплатни завъртания, които ще получите, трябва да пуснете един от задействащите балони.