20 Super Hot

20 Super Hot20 Super Hot е с плодова тематика, която е отлично позната на почитателите на слот игри от старата школа. Програмистите на компанията EGT успяха да придадат на тази казино игра нови цветове. Играйният автомат на 20 Super Hot с 20 печеливши линии е надарен със специални символи и обиколки за удвояване на печалбите.

Символите с най-високо заплащане са Скатерите и Уайлд, последвани от грозде, дини и сливи. Лимоните, портокалите и черешите представляват най-ниско платените символи на игралното поле. Скатерите в 20 Super Hot могат да се присъждат бонус възнаграждения, независимо от позицията си, но са доста редки. Уайлд може да замени всеки символ с изключение на Скатерите и дава бонус печалба, когато печелившата комбинация не е нищо друго освен Уайлд.

Как се играе 20 супер хот

20 Super HotНакратко ще ви обясним как се играе 20 Супер Хот – Играта има два бонус символа, които са Lucky Red 7 и Scattered Star и двамата предлагат на играчите шанс да спечелят някои сериозно големи награди. 7-те могат да присъждат награди по два различни начина, като всички 7-ма имат силата да заменят всички други символи, за да създават множество печеливши комбинации, когато е възможно. Те могат също така да дават незабавни печалби, когато сами формират печеливша линия – с 5 плащащи 20 000 монети. Ако смятате, че това звучи страхотно – тогава ще пожелаете на звезда (или 5), тъй като 5 разпръснати звезди ще дадат 200 000 монети.

Винаги, когато спечелите награда в 20 Супер Хот, ще ви бъде предоставен и шансът да я удвоите в играта за игра. Всичко, което трябва да направите, е правилно да изберете дали игралната карта ще бъде червена или черна. Можете да залагате всяка награда до 5 пъти – което ви позволява да превърнете дори награда от 2000 монети в до 64 000 монети.

20 super hot - символи

20 Super Hot20 Super Hot е място за награди и бонуси, всички от които можете да спечелите от първото си завъртане. Символи в 20 Super Hot с най-ниско наименование са пъпешите и сливите (печени или не), но дори и тези плащат до 2,000 монети.

Можете да удвоите това моментално с череши, портокали или лимони, които плащат до 4,000 монети, докато гроздето е на върха на букета с най-добра награда от 800 монети.

Често задавани въпроси и отговори

🍒 Какви функции има слот машина 20 Super Hot?
Характеристиките на слот машината на 20 Super Hot са богати и възнаграждаващи. Ще намерите безплатни завъртания, уайлд и 4 прогресивни джакпота. Има и функция за хазарт, при която можете да удвоите печалбите си многократно.

🍒 Има ли демо версия на 20 Super Hot?
Да, но в демо версията на играта не се печелят истински пари. Просто правите виртуални залози и трупате точки в баланса си. Това е един вид безплатна игра за забавление, която Ви дава възможност да опознаете заглавието и да подложите късмета си на тест.

🍒 Какъв е най-малкия залог който може да се направи?
Минималният залог в играта 20 Super Hot online е 1 диамантче за 1 печеливша линия. Имате възможност да заложите 10 диамантчета за 10 печеливши линии или директно да натиснете бутона 20, за да задействате залога.

🍒 Какъв е най-големият залог който може да се направи?
Максималния залог е 20 диамантчета за 1 печеливша линия. Ако натиснете бутона 400, залагате по 20 диамантчета за всички 20 печеливши линии, което представлява максималния залог.